سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اینفلوئنسر مارکتینگ چیست

اینفلوئنسر مارکتینگ چیست

اینفلوئنسر مارکتینگ معمولاً به عنوان “عمل تبلیغ و فروش محصولات یا خدمات از طریق اینفلوئنسرهایی که قدرت تأثیرگذاری بر شخصیت برند را دارند” تعریف می‌شود.

علی‌رغم این‌ که اینفلوئنسر مارکتینگ چند سالی است که وجود دارد، کشش بازار را به خود جلب کرده و به بخش مهمی از استراتژی‌های بازاریابی کسب‌وکار تبدیل شده است. تعامل با اینفلوئنسرها از طریق رسانه‌های اجتماعی، یک ‌ترند برتر بازاریابی برای بازاریاب‌ها محسوب می‌شود. اما با وجود رشد گسترده اینفلوئنسر مارکتینگ، هنوز بسیاری از برندها درباره این بازاریابی و این‌که آیا باید به عنوان یک کانال در آن سرمایه‌گذاری کنند یا خیر، مطمئن نیستند.

 
امروزه، اینفلوئنسر مارکتینگ از هر زمان دیگری در دسترس‌تر و قابل اندازه‌گیری‌تر است، و بیشتر بازاریابان می‌گویند این کار در دستیابی به اهداف‌شان مؤثر بوده است. بنابراین ممکن است 

اینفلوئنسر مارکتینگ چه طور کار می‌کند؟

 این چک لیست کمپین، تصویری کلی از آن‌چه که اینفلوئنسر مارکتینگ هست و مراحلی را که برای سرمایه‌گذاری در آن باید انجام دهید، به شما می‌دهد.
برای درک اینفلوئنسر مارکتینگ، باید اینفلوئنسرها را درک کنید. یک اینفلوئنسر اجتماعی کسی است که از طریق تولید محتوای آنلاین خود، دنبال‌کننده‌های وفاداری ایجاد کرده است.
 

اینفلوئنسر کیست ؟ 

فردی است که در زمینه های مختلف مانند آشپزی ، ایران گردی ، عکس های خاص ، کارهای خاص و…   طرفداران زیادی پیدا می کنند

 

4 گروه برای اینفلوئنسرها وجود دارد:

اینفلوئنسرهای مگا، ماکرو، میکرو و نانو.
 
 
این تعریف در کشورهای مختلف متفاوت است. برای تعریف کلی، اینفلوئنسرهای مگا افراد مشهوری هستند که ما با آن‌ها آشناییم و طیف بالایی از دنبال‌کننده‌ها را دارنداینفلوئنسرهای ماکرو ستارگان رسانه‌های اجتماعی، با تعداد قابل توجهی از دنبال‌کنندگان هستند. اینفلوئنسرهای میکرو تعداد دنبال‌کننده‌های کمتری دارند اما جوامع گوشه‌ای (niche) را پرورش می‌دهنداینفلوئنسرهای نانو از نظر تعداد دنبال‌کنندگان کمترین تعداد را دارند و مخاطبان آن‌ها عمدتاً از دوستان و خانواده‌ها تشکیل می‌شود.
 
در “هرم اینفلوئنسر” زیر، می‌توانیم ببینیم که سطح ریچ (reach) و تعامل بسته به این